Kom werken bij Fruity Line en maak deel uit van een verfrissende werkomgeving!

Bij Fruity Line willen we groente en fruit beschikbaar maken voor iedereen. We zoeken jou om ons daarbij te helpen. Werken bij Fruity Line betekent dat je thuishoort in ons team dat zich inzet voor het maken van de beste en gezondste sappen en smoothies.

Sinds 2008 maakt Fruity Line heerlijke verse groente- en fruitsappen en smoothies

Onze vacatures
Kwaliteit

Bij Fruity Line streven we naar topkwaliteit sappen en smoothies. Doordat we verse ingrediënten koud persen blijven de smaak, kleur en voedingswaarden van onze producten maximaal behouden.

Wereldwijd

Wist je dat we bij Fruity Line altijd op zoek zijn naar het lekkerste groente en fruit van over de hele wereld? Deze brengen we direct naar onze fabriek in Ochten waar we er onze heerlijke sappen en smoothies van maken.

Betrokken

Als Fruity Line zijn we de expert in cold-pressed dranken. Als expert in de branche volgen we de trends niet, we zetten ze! Kom je bij ons werken, dan maak jij deel uit van een team van gemotiveerde collega's die samen de beste, lekkerste en gezondste sappen en smoothies maken.

Talent

Ben je op zoek naar een commerciële uitdaging binnen ons Sales team? Of heb jij interesse in een functie binnen onze ICT-afdeling? Misschien wil je juist bijdragen aan onze innovaties als creatieve kracht, of ben je technisch onderlegd en wil je meewerken aan de productie? Wat jou ook kleurrijk maakt, we zijn altijd op zoek naar talent!

7D5A1977
Cultuur

Dit betekent werken bij Fruity Line

Ons team bestaat uit talentvolle collega's die onze sappen en smoothies met passie produceren. Verschillende teams werken samen om onze klanten en consumenten blij te maken. Wat ons zo uniek maakt? We zijn een snelgroeiend bedrijf met veel mogelijkheden, uitdagingen en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bij Fruity Line hechten we enorm veel waarde aan een goede werk-privébalans. Werken bij Fruity Line betekent sporadisch werken op zaterdag en altijd de zondagen vrij, die je bij andere productiebedrijven niet hebt en ...

 • 34,5 vrije dagen

 • Reiskosten van €0,21/km

 • Personeelskorting op onze sappen

7D5A0612
Europees marktleider

Hoe wij marktleider werden binnen Europa

Met de oprichting van Fruity Line in 2008, hadden we één doel voor ogen: het maken van verse en smaakvolle sappen en smoothies. De uitdaging was onze verse sappen en smoothies langer houdbaar te maken zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. We kwamen al snel terecht bij de hogedruk techniek, HPP (High Pressure Processing). In 2009 zijn we gestart met deze techniek. Hierbij worden de gevulde flessen sap in een tunnel geschoven die gevuld wordt met water. Vervolgens wordt de druk in de machine opgevoerd naar zo'n 6.000 bar. Onder deze druk worden alle bacteriën, schimmels en gisten uitgeschakeld, maar blijven alle voedingsstoffen en vitamines behouden. Dankzij deze mooie techniek en de toenemende vraag naar gezonde sappen, blijft Fruity Line maar groeien!

Werken bij Fruity Line in foto's

 • 1D5A0341
 • 7D5A0876
 • 7D5A2312
 • 7D5A0595

Sollicitatieproces

Solliciteren moet simpel zijn, en daar zorgen wij voor! Lees hieronder hoe je in zes stappen
het sollicitatieproces voltooit bij Fruity Line!

 • Stap 1

  Solliciteren

  Jij solliciteert op een van de openstaande vacatures of een open sollicitatie via onze website. Hierin geef je een korte motivatie voor je sollicitatie.

   

 • Stap 2

  Selectie

  Op basis van jouw profiel en motivatie beoordelen wij of je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek.

   

 • Stap 3

  Eerste gesprek

  Tijdens je eerste gesprek maak je kennis met de manager van de afdeling, en krijg je meer te zien en weten over de functie en het team.

   

 • Stap 4

  Tweede gesprek

  Bevalt het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek en/of een meeloopdag. Zo krijg jij een duidelijk beeld van de functie.

   

 • Stap 5

  Aanbod

  Als het van beide kanten goed voelt en jij dus de kandidaat bent voor de functie sturen we je ons aanbod. Hierin worden de arbeidsvoorwaarden, zoals salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en contractduur besproken.

 • Stap 6

  Je eerste werkdag

  Accepteer jij ons aanbod? Dan gaan wij je eerste werkdag inplannen! Samen zorgen we ervoor dat jouw eerste dag bij Fruity Line er een zal zijn om nooit te
  vergeten.

Meer weten over onze vacatures?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je weten welke functie bij jou past? Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via de knop hieronder!

Neem contact op
7D5A1632