De drijvende kracht achter ons geavanceerde machinepark

Maak kennis met de Technische Dienst

Om ervoor te zorgen dat onze sappen en smoothies van de beste kwaliteit zijn is het belangrijk dat onze machines in topconditie zijn. Dit is waar onze Technische Dienst in beeld komt. Deze afdeling is de sleutel tot het onderhoud en de reparaties van ons geavanceerde machinepark. Binnen de Technische Dienst hebben we verschillende functies, waaronder werkvoorbereiders, storingsmonteurs en onderhoudsmonteurs. Ben je benieuwd wat deze functies inhouden? Lees dan verder!
Bekijk de vacatures!
7D5A9839
Storingsmonteur

Storingen en problemen oplossen

Als storingsmonteur zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat onze machines, van oud tot gloednieuw, optimaal draaien. Fruity Line beschikt over een uitgebreid machinepark. Je komt in aanraking met verschillende technieken en bijzondere machines, zoals de HPP. Hierbij wordt de druk in de machine opgebouwd naar 5000 tot 6000 bar waardoor de sappen langer houdbaar worden. Als er een storing is dan sta jij klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bekijk de vacature!
1D5A0043
Onderhoudsmonteur

Onderhoud en sleutelwerk

Als onderhoudsmonteur ben jij de sleutel tot een soepel lopende productie. Je zorgt ervoor dat onze machines goed onderhouden worden, zodat ze altijd optimaal kunnen functioneren. Je voert regelmatig controles uit om te zien of alles in orde is. Je voert kleine reparaties uit en zorgt voor het preventief onderhoud van onze machines. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat de machines op tijd worden onderhouden, zodat ze niet onverwachts kapot gaan.

Bekijk de vacature!

Technische dienst in foto's

  • 7D5A0016
  • 7D5A1386
  • 7D5A1487
  • 7D5A1394

Meer dan alleen toezicht houden

Ons team van technische professionals houdt niet alleen toezicht op de dagelijkse werking van onze machines, maar ze gaan verder dan dat. Ze zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze machines en processen te verbeteren. Of het nu gaat om het verhogen van de efficiëntie, het verminderen van stilstandtijd of het implementeren van nieuwe technologieën, onze technische afdeling is altijd bezig om onze productie te verbeteren.


Kortom, de technische afdeling van Fruity Line is een onmisbare afdeling die ervoor zorgen dat onze machines goed werken, zodat wij sappen van topkwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. 

Meer weten over onze vacatures?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je weten welke functie bij jou past? Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via de knop hieronder!

Neem contact op
7D5A1632