De wereld waar kwaliteit op #1 staat

Ontmoet onze kwaliteitsexperts

Op de afdeling kwaliteit draait elke dag om één doel: zorgen dat onze sapjes en smoothies aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Onze kwaliteitsspecialisten doen dit door grondige kwaliteitscontroles uit te voeren op de ingrediënten, sappen en etiketten. Op elk punt in het productieproces, van het persen van het fruit tot het afvullen van de flessen speelt de kwaliteitsafdeling een actieve rol. Ze waarborgen dat de processen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. In dit team zijn diverse rollen te vinden, zoals QA-medewerker, HSE Officer en FSQ Officer. Nieuwsgierig naar wat deze functies precies inhouden? Lees dan verder!
Bekijk de vacatures!
1D5A2432
QA medewerker

Puntjes op de i

Zorgen dat productinformatie 100% klopt, dat is waar de Kwaliteitsmedewerker QA dagelijks mee bezig is. Afwisselende taken horen bij deze functie waaronder het waarborgen van labelconformiteit, het uitvoeren van specificatiechecks, het leiden van validaties en het zorgvuldig afhandelen van klachten. Dit is allemaal onderdeel van ons streven om ervoor te zorgen dat het kwaliteitsbeleid en de kwaliteitssystemen bij Fruity Line op en top zijn.

3-2
Food Safety Quality Officer

Kwaliteitsprocessen

Als FSQ Officer ligt de focus volledig op het optimaliseren van kwaliteitsprocessen. Een essentieel aspect van deze rol is het begeleiden van audits van klanten en certificerende instanties (BRC, IFS, GMP+, en SKAL). Daarnaast neemt de FSQ Officer een actieve rol op zich bij het initiëren en leiden van optimalisatieprojecten, evenals het sturen van verbetertrajecten.

2-3
QA - QC medewerker

Nauwkeurig bij elke controle

De QA - QC medewerker voert dagelijkse controles uit op producten, neemt monsters voor analyse, en registreert afwijkingen om de kwaliteit te waarborgen. Ze dragen bij aan het ontwikkelen en verbeteren van procedures, controleren kwaliteitssystemen, en analyseren klachten van klanten om passende maatregelen te nemen. Daarnaast zijn ze actief betrokken bij interne en externe audits, denken ze mee over procesverbeteringen, en dragen ze bij aan trainingssessies over kwaliteit en normen binnen het bedrijf.

Kwaliteit in foto's

  • 4
  • 6
  • 1D5A0331
  • 1D5A2432

Van onze fabriek naar bij jou in de supermarkt

De afdeling Kwaliteit bij Fruity Line is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je onze sappen veilig kunt drinken. Zij waarborgen de hoogste normen voor productkwaliteit en voedselveiligheid, en dragen actief bij aan de voortdurende verbetering van onze processen.

Meer weten over onze vacatures?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je weten welke functie bij jou past? Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via de knop hieronder!

Neem contact op
7D5A1632