Samen bouwen aan fruitige successen

Kantoor

Naast de productie zijn er verschillende ondersteunende afdelingen die een cruciale rol spelen in het mogelijk maken van het succes van Fruity Line. Van financiën tot marketing, en van HR tot inkoop.
Door een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen zijn we niet alleen in staat om heerlijke verse sappen te produceren, maar hebben we ook een positieve impact op de wereld van gezonde voeding. 
Benieuwd naar de verschillende functies op kantoor? Lees dan verder!
Bekijk de vacatures!
1D5A0331
Projectleider

Projecten van A tot Z

De projectleider bij Fruity Line houdt zich bezig met het initiëren, engineeren, coördineren en uitvoeren van alle projecten binnen Fruity Line. Een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is.

Bekijk de vacature!
1D5A2381 2
Systeembeheerder

Beheren van de IT-infrastructuur

Als systeembeheerder ben je dagelijks bezig met het beheren en onderhouden van onze IT-infrastructuur. Je zorgt ervoor dat onze systemen optimaal functioneren en biedt ondersteuning aan gebruikers bij vragen of problemen. Samen met het ICT-team werk je aan verbeteringen en vernieuwingen binnen de organisatie.

Bekijk de vacature!

Kantoor in foto's

  • 33
  • 32
  • 16
  • 1D5A2349

Handhaven van de hoogste normen

De collega's op kantoor zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, van het inkopen van de grondstoffen tot aan de levering bij onze klanten. Ze werken nauw samen met onze productie- en kwaliteitscontrole teams om ervoor te zorgen dat elk aspect van onze producten, van de selectie van ingrediënten tot de verpakking en distributie, voldoet aan strenge kwaliteitsrichtlijnen. 

Meer weten over onze vacatures?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je weten welke functie bij jou past? Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via de knop hieronder!

Neem contact op
7D5A1632